Galaxy S6 Edge, dual Edge och med helt nya TouchWiz: för många rykten?

Note: We hope you enjoy reading this article: Galaxy S6 Edge, dual Edge och med helt nya TouchWiz: för många rykten?

Vi pratade redan med dig igår om en anonym Samsung-anställd som spred lite information på Reddit om nästa uppdateringar av företaget, och bara för att slutföra diskussionen, men alltid med den legitima skepsisen till fallet, vill vi nu understryka hans egen kommentar där han talar. specifikt om Galaxy S6.

LÄS ÄVEN: Lollipop från januari på olika Samsung

Så vi hör om den hypotetiska Galaxy S6 Edge igen, eller en smartphone med en böjd sida som på Note Edge, men bland prototyperna som studerats av Samsung skulle det också finnas en böjd på båda sidor.

När det gäller programvaran, men det finns ingen information om specifika nya funktioner, särskilt eftersom den här gången TouchWiz det skulle inte vara en uppdatering av den tidigare utgåvan, utan bara en fullständig omskrivning från grunden.

I teorin kan det också vara sant, med tanke på att kantvarianter verkligen inte är första gången vi hör talas om, och förnyelsen av gränssnittet skulle vara mer än i linje med Samsungs goda avsikter för 2015; å andra sidan skulle det fortfarande vara svårt att säga, när smarttelefonen väl har lanserats, om TouchWiz har skrivits om eller inte, och om det inte kommer att finnas några kantvarianter kan ingen klaga särskilt, så du förstår själv hur vi rör oss fortfarande inom området rena hypoteser, utan konkreta bevis.

Relaterade artiklar

Back to top button