Galaxy S6 Active kommer till Samsungs webbplats, men fortfarande inget officiellt tillkännagivande

Note: We hope you enjoy reading this article: Galaxy S6 Active kommer till Samsungs webbplats, men fortfarande inget officiellt tillkännagivande

På supportsidan för den amerikanska webbplatsen för Samsung äntligen dök upp Galaxy S6 Active (i versionen märkesvaror för operatören AT&T), men inget officiellt tillkännagivande har ännu gjorts.

Versionen Aktiva delar många andras egenskaper Galaxy S6Gilla det skärmen 5,1″ Super AMOLED med Quad HD-upplösning, SoC Exynos 7420 64-bitars åttakärniga, 3 GB Bagge32 GB av inbyggt minne (ej expanderbar), en kamera 16 megapixel bak (med undervattensfotograferingsläge), och 2 550 mAh batteri (autonomi blir därför densamma som den andra S6). Telefonen skiljer sig från de andra genom närvaron av tre fysiska knappar under skärmen och till det yttersta robusthet av kroppen. Operativsystemet som används kommer att vara Android 5.0 Lollipop.

LÄS ÄVEN: Galaxy S6 (edge) visas med Android 5.1.1

Denna smartphone är lämplig för dem som lever ett mycket hektiskt liv, borta från ett kontor (eller för dem som inte vill använda skal): den har en dedikerad app, som heter Aktivitetszonsom genom att trycka på en knapp placerad längs den vänstra kanten (ovanför volymknapparna) låter dig se ett aggregat av information från barometern, kompassen, S-Hälsa och det lokala vädret.

där IP68-certifiering det låter honom också stanna absorberas upp till 1,5 meter i 30 minuter.

Som vi sa, trots att de är närvarande på den officiella amerikanska webbplatsen, Samsung har inte gjort några tillkännagivanden om det pris Och tillgänglighet: om du tänker köpa och vill fortsätta med arbetet kan du ladda ner manuell användare på engelska.

Relaterade artiklar

Back to top button