Galaxy S5 Zoom förväntas heta Galaxy K och kommer att presenteras den 29 april

Note: We hope you enjoy reading this article: Galaxy S5 Zoom förväntas heta Galaxy K och kommer att presenteras den 29 april

Namnet Galaxy K hade redan cirkulerat tidigare, men vi trodde att det bara var ett kodnamn, och istället, tydligen, Samsung han har valt att särskilja sin granne mer Galaxy S5 Zoom från den vanliga Galaxy S5, som börjar med namnet.

LÄS ÄVEN: Galaxy S5 Zoom: kommer detta att vara hans första bild?

Till musan Red Dot Design i Singapore, den 29 april sedan har Samsung faktiskt bjudit in pressen för presentation av en enhet som kan “fånga ögonblicket”, och det är lätt att associera sloganen med en kamera, eller snarare en kamera telefon. Namnet Galaxy K förekommer faktiskt inte i inbjudan, men vid det här laget, med tanke på betoningen på K., vi tar det ganska för givet. Det faktum att Samsung vill särskilja varianterna av Galaxy S5 ännu mer, med utgångspunkt från namnet, påminner oss om ryktena (aldrig officiellt bekräftade) om Galaxy F, vad som ska vara smartphonen superpremium av företaget.

Tekniskt sett borde det vara en 4,8 tum Super AMOLED HD med processor Exynos 5 Hexa sex kärnor, 2 GB RAM och speciellt kamera från 20 megapixlar med 10x optisk zoom och blinka till Xenon. Bekräftelser eller avslag kommer om ett par veckor.

Relaterade artiklar

Back to top button