Galaxy S5 sålde mindre än iPhone 5S i maj förra året

Trots åldern, iPhone 5S verkar ha hållit skottet mycket bra Galaxy S5i stället levererar en fin högerkrok till sin rival, trots hans nästan 9 månaders extra liv.

Enligt en undersökning av byrån Counterpoint, smartphone av Äpple den skulle faktiskt ha sålt 7 miljoner modeller i maj förra året, jämfört med 5 miljoner för den Samsung.

LÄS ÄVEN: Problem i det nedre mittenområdet för Samsung

Budgeten under det koreanska företagets förväntningar skulle därför inte bara kunna hänföras till de lägre modellerna, utan också till årets toppmodell, som snart kan ersättas eller åtminstone förenas med en premiummodell, som för nu har vi kallat Galaxy F / Galaxy Alpha.

Alltid enligt Counterpoint, i själva verket bara den femtonde användningen av plastmaterial skulle vara ett av de största misstagen Samsung gjorde med Galaxy S5, ett misstag som den nya F-serien (eller vad den nu ska heta) borde åtgärda.

Tänk på att detta inte är officiella uppgifter och att inget av de två företagen har lämnat exakta uttalanden i frågan, men den allmänna känslan är att det finns en viss sanning bakom: hur mycket exakt, kanske vi aldrig får veta.

Relaterade artiklar

Back to top button