Galaxy S5 redan på Mobile World Congress? “Mer eller mindre”, säger en Samsung-chef.

Note: We hope you enjoy reading this article: Galaxy S5 redan på Mobile World Congress? “Mer eller mindre”, säger en Samsung-chef.

Herrn på bilden ovan kallas Dong-hoon Chang, och är designchef på Samsung. Under en nyårsfest som hölls i Seoul svarade den aktuella chefen på några (uppenbara) frågor angående nästa Galaxy S5, och om vem som frågade om hans eventuella ankomst till Mobile World Congress var svaret: “ungefär rätt“som vi fritt kunde översätta som”mer eller mindre“.

LÄS ÄVEN: Samsung Galaxy F (metall) tillsammans med Galaxy S5?

Chang pratade också om möjligheter nya materialoch hänvisningen till metallen hypotes för F-serien kommer av sig själv, medan i termer av flexibel skärm vi är fortfarande i fältet “under granskning”.

Med tanke på att en nyårsfest inte är den mest officiella händelsen, och att Samsungs chef förmodligen har varit särskilt “glad”, inbjuder vi dig att ta allt med vederbörlig skepsis, även om det tillfälligt tar existensen av F-serien för given. en något efterlängtad presentation av Galaxy S5 kanske inte förkastas på förhand.

Relaterade artiklar

Back to top button