Galaxy S5 och LG G3 med Snapdragon 805 och LTE-A snart i Korea?

Note: We hope you enjoy reading this article: Galaxy S5 och LG G3 med Snapdragon 805 och LTE-A snart i Korea?

I år går vi igen. Precis som förra året kom Galaxy S4 LTE-A, även 2014 kunde vi se samma scen, eller en koreansk variant av Galaxy S5med Snapdragon 805, QHD-skärm och 3 GB RAM, plus stöd för Cat 6 LTE (225 Mbps). Låter du bekant? Ja, det kan vara det ökända Galaxy Fsom därför inte borde se ljuset på den internationella marknaden.

LÄS ÄVEN: Samsung Galaxy S5 Prime certifierad i Korea

Och det är inte allt, för vid sidan av det skulle vi också hitta en lämplig variant av LG G3alltid med Snapdragon 805, uppenbarligen för att undergräva dominansen av denna nya Galaxy S5 i det inhemska territoriet.

Dessutom, med tanke på att LG G3 ännu inte har debuterat i resten av världen, är det praktiskt taget omöjligt för en liknande variant att komma ut på den internationella marknaden på kort tid, annars kan vi lika gärna ha den direkt med Snapdragon 805. Mer troligt i stället att smarttelefonen bara är tillgänglig i Korea.

Som vi har berättat för dig flera gånger tidigare, kort sagt, kan S5 Prime visa sig vara en variant endast för Korea, och ärligt talat vid det här laget skulle vi föredra det som om det var så, åtminstone skulle internationella köpare känna sig mindre upprörda.

Relaterade artiklar

Back to top button