Galaxy S5 Neo skulle vara på väg, för att upprepa att Samsung inte klarar sig utan varianter

Note: We hope you enjoy reading this article: Galaxy S5 Neo skulle vara på väg, för att upprepa att Samsung inte klarar sig utan varianter

För att inte glömma toppen av sortimentet av den tidigare generationen släpper Samsung ofta framtida varianter med samma namn och olika suffix, beroende på fallet, och enligt de senaste ryktena om ämnet verkar det som att nästa på lista kan vara Galaxy S5 Neo.

Galaxy S5 Neo (SM-G903F) ska vara en 5,1 tum Super AMOLED full HD med SoC Exynos 7580 64-bitars octa-core med Mali T720 GPU, 2 GB av Bagge16 GB av internminne, kamera 16 megapixel bakre och 5 megapixel främre kamera, driven av en batteri 2 800 mAh, precis som original S5. Mått och vikt förblev också exakt desamma: 142 × 72,5 × 8,1 mm för 145 gram.

LÄS ÄVEN: Galaxy S6 Plus avtäckt av Brownlee

Observera att CPU:n i grunden är en nedvärdera jämfört med Snapdragon 801 som finns på S5, medan den främre kameran är en uppgradering som nya Galaxy A och Galaxy S6. En annan uppgradering är anslutning LTE-Afinns inte på den internationella Galaxy S5.

Galaxy S5 Neo förväntas komma i både single-SIM och dual-SIM (SM-G903FD), med båda varianterna baserade på Android 5.1 Lollipop, och exakt version av den okända TouchWiz. Dock ingen information om eventuellt presentationsdatum, så allt kan förändras under tiden.

Relaterade artiklar

Back to top button