Galaxy S5 kämpar med 4K-inspelning, både dag och natt (video)

Note: We hope you enjoy reading this article: Galaxy S5 kämpar med 4K-inspelning, både dag och natt (video)

Vad gör vi med 4K-videoinspelning på en smartphone? Det triviala svaret kan vara: “nästan ingenting”, eftersom ingen smartphone når en liknande upplösning och inte ens tv-apparaterna som stöder det är verkligen inte många (inte heller billiga) för tillfället. Faktum kvarstår att, precis som alla nya funktiondet är intressant att se resultaten, och efter att ha sett hur Acer Liquid S2 beter sig i denna bemärkelse, låt oss nu ta en snabb titt på vad den nya Galaxy S5 är kapabel till.

LÄS ÄVEN: Galaxy S5, vår MWC 2014 förhandsvisning

De två videorna du hittar nedan är inspelade i väldigt olika ljusförhållanden, och natten en är utan tvekan den som slog oss mest: detaljnivån är riktigt hög, och trots det svaga ljuset är avkastningen optimal, lite som ” mänskligt öga”.

Sedan 4K videoinspelning blir mer och mer utbredd (även Xperia Z2, till exempel, klarar av det), ska det bli intressant att testa den på ett mer grundligt sätt när vi har Samsung och Sony smartphones i våra händer (och vem mer ska vill gå med), men för tillfället räcker även videorna nedan för att ge oss en uppfattning om potentialen som ligger framför oss.

Relaterade artiklar

Back to top button