Galaxy S5 börjar med en skräll: försäljningen är mer än 30 % högre än Galaxy S4

Note: We hope you enjoy reading this article: Galaxy S5 börjar med en skräll: försäljningen är mer än 30 % högre än Galaxy S4

När man läser kommentarerna på internet får man intrycket att Galaxy S5 mottagen ett ganska ljumment välkomnande (minst sagt) av entusiaster, men dessa utgör verkligen inte majoriteten av den publik som smarttelefonen riktar sig till.

I själva verket, enligt en rapport från ZDNet Korea, den nya toppen av sortimentet Samsung skulle ha börjat i rätt växel: i vissa länder fördubblades S5 försäljningen av S4 vid lanseringen, och den totala försäljningsrankningen för Galaxy S5 mellan 30 % och 100 % mer än Galaxy S4 samma dag som debuten.

LÄS ÄVEN: Samsung sålde 4 Galaxy S4 per sekund

Det är värt att påpeka att vi bara pratar om den första försäljningsdagen, då smartphonen var tillgänglig i 125 olika ländersom snart kommer att växa till 150, medan Samsung säger att de redan har miljontals beställningar i kö.

Förra året, Galaxy S4 nått i 10 miljoner i försäljning inom en månad, men visade sedan tecken på att sakta ner, medan Galaxy S III tog 50 dagar att nå samma siffra (Galaxy S II 5 månader, och Galaxy S 7 månader, för att fullborda bilden).

Vi kommer därför att se hur lång tid det kommer att ta för Galaxy S5 att nå dessa siffror, innan vi uttrycker någon bedömning, men under tiden uppstår frågan: hur många av er har redan köpt den?

Relaterade artiklar

Back to top button