Galaxy S5 åtminstone från slutet av mars med full HD-skärm, QHD kommer först senare

Note: We hope you enjoy reading this article: Galaxy S5 åtminstone från slutet av mars med full HD-skärm, QHD kommer först senare

Det är inte längre ett mysterium att Galaxy S5 kommer att presenteras nästa vecka i Barcelona, ​​​​men när kommer den fysiskt till butikerna och med vilka varianter? Det är faktiskt ganska etablerat att det kommer en version full HD (1 920 x 1 080) och en quad HD (2 560 x 1 440), men vi förväntar oss verkligen inte att dessa kommer tillsammans, även eftersom tvåan också kommer att ha överlägsna tekniska egenskaper.

Enligt pålitliga koreanska källor ska Galaxy S5 vara till försäljning åtminstone i slutet av marsom inte något senare, och till en början bara i varianten full HD. Anledningen till “förseningen” verkar också bero på hemgiften av ogenomtränglighet att smarttelefonen borde ha, vilket har antagits flera gånger på sistone, och därför skulle ha förlängt sina utvecklingstider på grund av nödvändiga certifieringar.

LÄS ÄVEN: De två Galaxy S5

När det gäller QHD-skärmen (som ser ut att kunna vara från 5,1 tumdärför något mindre än de 5,24 tum som antas för full HD), skulle de också ha varit där optimeringsproblemvilket kommer att skjuta upp lanseringen ett par månader jämfört med full HD-modellen, som använder en redan mer testad skärm.

Och hur är det med själva smartphonen? Säkert det blir inte som i konceptet ovanmen vi måste ge beröm till Samsung för att återigen ha lyckats dölja linjerna i sin toppklass mycket bra: några dagar efter presentationen det finns fortfarande inget tillförlitligt foto, inte ens suddigt, av Galaxy S5och detta är faktiskt ganska utöver det vanliga.

Relaterade artiklar

Back to top button