Galaxy S5 Active kommer också till Europa

Note: We hope you enjoy reading this article: Galaxy S5 Active kommer också till Europa

I maj i år hade han tyst gjort sitt framträdande Galaxy S5 Activevarianten oländig i toppen av sortimentet från Samsung.

LÄS ÄVEN: Officiell Galaxy S5 Active

Smarttelefonen hade dock annonserats som en exklusiv för USA och det fanns inga nyheter om dess eventuella uppträdande på de europeiska listorna. Idag kom beskedet lika tyst att arbetsapparaten även kommer att anlända till den gamla kontinenten till det rekommenderade priset av 629 € i silver och gröna färger.

Smarttelefonen skiljer sig nästan inte alls från den klassiska varianten av Galaxy S5: den presenterar alltid Snapdragon 801 med 2 GB RAM och delar även alla andra specifikationer med den normala versionen av enheten. De enda skillnaderna är en dedikerad nyckel för att startaActivityZone, en mjukvara som inkluderar barometer, ficklampa och så vidare, förutom naturligtvis IP67-certifieringarna som vittnar om motståndskraft mot vatten och damm; det finns också locket som garanterar motstånd mot stötar, regn, fukt och plötsliga temperaturförändringar.

Vi vet ännu inte när vi kommer att kunna köpa den i vårt land också, men ytterligare information om den europeiska tillgängligheten bör komma inom de kommande dagarna. Håll ögonen öppna.

Relaterade artiklar

Back to top button