Galaxy S4 Zoom: kommer detta att vara Samsungs första “kameratelefon”?

Note: We hope you enjoy reading this article: Galaxy S4 Zoom: kommer detta att vara Samsungs första “kameratelefon”?

Frågan i rubriken är ganska trivial, eftersom ingen för tillfället kan ge dig ett visst svar, utan bara spekulationer om det. Som empiriska bevis till stöd för “ja”, kan vi säga att Samsung alltid har varit “envisa och konkurrenskraftiga”, och om konkurrerande företag (Nokia Och Sony först och främst) skryta med gudar kamera telefon, eller telefoner med den fotografiska delen särskilt exalterad, här är att en nyutgåva av Galaxy S4 skulle kunna tjäna syftet att konkurrera i denna sektor också. Bortsett från de möjliga och förtida kontroverserna relaterade till det faktum att S4 precis har kommit ut och vi redan pratar om alternativa modeller (läs följande först), låt oss se de få som vi “vet” om denna Galaxy S4 Zoom.

Först av allt, sensorns upplösning: 16 megapixlar. Samsung har aldrig letat efter saker som är för komplicerade i stil med Ultrapixel, och det handlar om råkraft och höga upplösningar. Som vi vet räcker det inte med megapixlar och en bra kamera.

Telefonens skärm skulle också reduceras till en 4,3 tum qHD Super AMOLED, som inte ens placerar den i “varianter av S4”-grenen, utan helt enkelt som en annan modell med liknande namn. Dessutom kan processorn också vara en tvåkärnig (CPU och RAM skulle ännu inte vara slutgiltiga), medan internminnet bör stanna vid 8 GBexpanderbar med microSD. Uppenbarligen presenterar alla de vanligaste anslutningarna: Bluetooth 4.0 LE, Wi-Fi 802.11 a/b/g/n, A-GPS och en ospecificerad version av Jelly Bean för att leda dansen.

Galaxy S4 Zoom (SM-C1010), som vid det här laget är tydligt hur den bara delar en del av namnet med den smartphone vi alla känner, borde vara tillgänglig mellan juni och julii svartvita färger.

Relaterade artiklar

Back to top button