Galaxy S4 träffar Mike och Sulley på Monsters University

Note: We hope you enjoy reading this article: Galaxy S4 träffar Mike och Sulley på Monsters University

Att gå till Monster universitet, du måste vara ett monster. Sedan, om du bara har ett öga, horn och prickig blå päls, eller om du bara är ett försäljningsmonster, spelar det ingen roll. Skämt åsido (det är hett för oss också!), Som du kanske har förstått är vi här för att visa dig samarbetet mellan Samsung och Disney Pixar som har skapat en reklamvideo för att marknadsföra två av deras flaggskeppsprodukter: respektive Galaxy S4 och den nya filmen Monsters University.

Partnerskapet mellan de två stannar dock inte vid den illustrativa videon som genom de roliga små djuren i den nya långfilmen visar oss olika funktioner hos S4, utan går långt bortom. Faktum är att en propagandakampanj har lanserats som kommer att tillåta 3 lyckliga personer vinna smartphonen för tillfället: även om det ännu inte är öppet för den italienska allmänheten (genom att välja vår flagga kommer vi att omdirigeras till en generisk Kommer snart), på den officiella webbplatsen för kampanjen kommer det att vara möjligt att delta i en serie spel som kommer att vägleda oss bland universitetets monstruösa studenter och samtidigt kommer de att förklara egenskaperna hos Galaxy S4.

I väntan på att Monsters University ska öppna sina dörrar för oss också, njut av den illustrativa videon som du hittar efter frigörelsen.

Relaterade artiklar

Back to top button