Galaxy S4 “pure Google”: det senaste skvallret bakom I/O 2013

Note: We hope you enjoy reading this article: Galaxy S4 “pure Google”: det senaste skvallret bakom I/O 2013

I Amerika kallar man det ofta “ryktekvarn”, som på jargong betyder “skvallerfabriken”, och vad skulle vilja ha presentationen av en Galaxy S4 Google Edition vid den kommande I/O 2013 är det verkligen det. Du fattade rätt: det skulle vara en Galaxy S4 utan någon Samsung-mjukvara, men baserad på ren Android, i stil med en Nexus, fast inte sådan. Anledningen till allt detta skulle finnas i missnöje av många användare mot anpassningen gjord av den koreanska tillverkaren: på så sätt skulle de alla ha ett giltigt alternativ som inte skulle tvinga många av dem att ta till anpassad firmware.

Tanken kan säkert vara frestande, men låt oss vara ärliga: för vem? Är otaliga användare missnöjda med Samsungs anpassning samma som köpte den tidigare Galaxy S i miljontals? Och att tänka att det också verkade för oss som att TouchWiz hade förbättrats lite med tiden!

Kort sagt, den här historien om att eliminera tillverkarens anpassningar till förmån för en AOSP-upplevelse är en önskan som cirkulerar cykliskt, men inte bland allmänheten (vilket är det som intresserar Samsung) utan som mest bland passionerad (kan vi säga: du och vi?).

Kommer du ihåg anpassningscenter? Denna fantomfunktion som skulle tillåta oss att eliminera proprietära gränssnitt och som i slutändan bara visade sig vara en bra bluff? Här har denna Galaxy S4 Google Edition samma smak, åtminstone i de skäl som skulle ha lett till dess förverkligande.

Kollegor från geek.comsom har cirkulerat detta rykte som nu studsar över hela internet, är ändå säkra på sitt faktum och hävdar att denna variant av Galaxy S4 kommer att vara tillgänglig från juni med den amerikanska operatören T-Mobile, men det är inte klart om det även kommer att säljas av Google själv via Play Store. Av alla möjliga innovationer i I/O 2013 skulle detta säkert vara en av de mest oväntade, men ärligt talat kommer vi att förbli skeptiska tills motsatsen bevisats.

Relaterade artiklar

Back to top button