Galaxy S4 “Nexus Edition” kan också komma till Australien

Note: We hope you enjoy reading this article: Galaxy S4 “Nexus Edition” kan också komma till Australien

De hade presenterat det för oss som en amerikansk exklusiv för operatörer, kompatibel med både operatörens nätverk T-Mobile än med det av AT&T, och istället verkar det som att Galaxy S4 Nexus Edition kommer att göra språnget på havet, men inte i riktning mot Europa, utan i motsatt riktning, mot Australien. Detta är dock inte ett officiellt tillkännagivande, utan bara det klassiska obekräftade ryktet, och den lokala operatören inblandad, MobiCity, har inte utfärdat något pressmeddelande i ärendet.

Enligt rykten ska dock smarttelefonen komma till Australien strax efter USA, där den kommer att säljas från och med nästa 26 juni för 649 $även om priset lätt skulle kunna stiga i känguruernas land för att kompensera för GS4:ans utlandskostnader.

Och förEuropa? Ingen har sagt något om det än, och vi har ärligt talat inte för många förhoppningar eller förväntningar på det. Om man räknar ut bland annat, skulle en hypotetisk Galaxy S4 Nexus Edition komma till Europa först på sensommaren och till ett pris som lätt är högre än den amerikanska motsvarigheten (därför större än 650 €, givet att omvandlingen med euron är i förhållandet 1 : 1 i dessa fall); vid den tidpunkten kommer “vår” Galaxy S4 redan att ha fallit långt under den tröskeln, så mycket att den gör det ekonomiskt mycket oaptitlig.

Låt oss inte glömma att blotta existensen av en officiell Android Nexus Edition-version för GS4 kommer att vara grädden på moset för dem som inte vill behöva ta itu med Samsungs anpassning, även om vi fortfarande inte vet om och hur denna firmware kommer att göras tillgänglig för allmänheten (men vi tvivlar verkligen inte på att den kommer att lyckas, officiellt eller inte).

Relaterade artiklar

Back to top button