Galaxy S4 Mini med Exynos 5210 och 32 GB lagringsutrymme?

Note: We hope you enjoy reading this article: Galaxy S4 Mini med Exynos 5210 och 32 GB lagringsutrymme?

Galaxy S4 Mini, även om den är inofficiell, är nu en smartphone med bevisad existens; lite mindre kända är dess tekniska egenskaper, som tabellen ovan borde belysa, även om det villkorliga är ett måste.

Låt oss börja från botten, det vill säga att notera att det angivna operativsystemet är Android 4.0. Det är praktiskt taget omöjligt för Samsung att välja att släppa en ny terminal med Ice Cream Sandwich nu, speciellt en som fortfarande bär namnet på sin topp i sortimentet; mycket mer troligt att S4 Mini kommer med Jelly Bean 4.2.2 och att den i tabellen bara är en stavfeläven om detta utan tvekan undergräver en del av dess trovärdighet.

Lite anomalt skulle faktiskt också vara mängden internminne. För guds skull, vi skulle verkligen inte klaga om vi verkligen hade det 32 GB nämnt, men är de inte lite många i en sådan modell? Bara för att göra en jämförelse började den tidigare S3 Mini från 8 GB, för att inte tala om Galaxy S4 som har 16 i grundversionen.

Också i det här fallet finns det därför antingen någon försummelse, eller så blir tabellen ovan mer och mer tveksam.

Så låt oss flyga över de 2 GB RAM som finns i LTE-versionen, och låt oss gå direkt till höjdpunkten: processorn 1,6 GHz dual-core Exynos 5210. Den sistnämnda borde (inte säker) ha stor.LITE arkitektur, samma som används i Exynos Octa, bara i det här fallet kan vi kalla det Exynos Quad. I princip skulle processorn ha det två Cortex-A7 kärnor för användning under energisparförhållanden, t.ex två Cortex-A15 för användning när maximal prestanda krävs.

Kort sagt skulle den övergripande bilden vara den av en modell som är allt annat än att underskatta, med en processor som kan tillfredsställa de flesta behov, lagringsutrymme efter behag, liten storlek och även ett ganska generöst batteri, från 2 100 mAh; ända till skärmen kunde vi notera att vi “bara” är qHD och inte HD, men i alla fall är denna S4 Mini konfigurerad som ett mycket mer giltigt alternativ än S3 Mini var.

Naturligtvis är det alltid så.

Relaterade artiklar

Back to top button