Galaxy S4 med Snapdragon 800 kommer till Europa, och under tiden kommer här några nya riktmärken

Note: We hope you enjoy reading this article: Galaxy S4 med Snapdragon 800 kommer till Europa, och under tiden kommer här några nya riktmärken

Vi har redan under de senaste månaderna sett att Samsung förmodligen skulle ha tagit med en ny variant av Galaxy S4 till Europa, denna gång utrustad med Snapdragon 800 och stöd för nätverket LTE-Advanced, och nu har vi i praktiken fått bekräftelsen tack vare en tysk operatör.

Deutsche Telekom det uppdaterar faktiskt sitt nätverk för att stödja LTE-Advanced, och Galaxy S4 nämns i ett uttalande om de enheter som skulle ha utnyttjat den. Det finns inget exakt omnämnande av Snapdragon 800, men du behöver ingen matematisk examen för att sätta ihop två och två.

I väntan på att veta om smarttelefonen också kommer att marknadsföras av oss, att vi verkligen inte har LTE-A, lämnar vi några färska riktmärken, eftersom de gjordes med den senaste versionen av AnTuTusom vi rapporterade för bara några timmar sedan, och visar den utmärkta potentialen hos GT-I9506.

Relaterade artiklar

Back to top button