Galaxy S4 med Snapdragon 600-processor i Sverige (och i förbeställning på Amazon.de för 649 €)

Note: We hope you enjoy reading this article: Galaxy S4 med Snapdragon 600-processor i Sverige (och i förbeställning på Amazon.de för 649 €)

Galaxy S4 endast med Exynos-processor i Europa? Förmodligen ja, men inte överallt. Som rapporterats av en välkänd svensk sajt kommer faktiskt den nya flaggskeppsmodellen av Samsung i det skandinaviska landet att komma i versionen med Snapdragon 600. Det verkar som att anledningen till valet ligger i högre hastighet under LTE-nätverk att Qualcomms lösning skulle ha jämfört med Exynos, men detta är fortfarande obekräftade nyheter officiellt (även om mobile.se rapporterar det med stor övertygelse) och kan därför bli föremål för variationer.

Under tiden har smarttelefonen också dykt upp på Amazon.de, dock utan att hänvisa till beskrivningen varken Snapdragon 600 eller Exynos 5ett tecken på att kanske viss osäkerhet om SoC av smartphonen i Europa finns fortfarande. “Bekräftat” istället priset på 699 €, med tanke på att Amazon.de erbjuder det till 649 € med en rabatt på 50 €, faktiskt i Italien förbeställningen dök också upp på Redcoon bara för 699 € och igen utan att specificera processorn.

Qualcomm kommer utan tvekan att behöva producera enorma volymer av sin nya processor, som också driver HTC One och Optimus G Pro, men kommer Samsung att kunna ta fram tillräckligt med Exynos 5 Octa för att tillfredsställa den pressande efterfrågan på Galaxy S4? Kanske kan svaret på denna fråga också avgöra valet av en SoC istället för den andra: vilken skulle du föredra?

Relaterade artiklar

Back to top button