Galaxy S4 batteriproblem? Samsung ersätter det gratis! (kanske)

Note: We hope you enjoy reading this article: Galaxy S4 batteriproblem? Samsung ersätter det gratis! (kanske)

Har du stött på problem med batteriet i din Galaxy S4? Det hände till och med av en slump uppblåst? Få inte panik, Samsung tar hand om det!

Vi är medvetna om detta problem, som har påverkat ett begränsat antal kunder.

Vi ber alla berörda kunder att besöka deras närmaste Samsung Electronics servicecenter, där de kan få ett utbytesbatteri för free av laddning. Vi är fortfarande engagerade i att tillhandahålla den bästa möjliga användarupplevelsen för våra kunder.

Som framgår av pressmeddelandet till TrustedReviews Samsung är medveten om problemet och är villig att göra det gratis byte av det defekta batteriet. Enligt det koreanska företaget skulle detta vara ett problem begränsat till ett fåtal kunder, men i verkligheten verkar antalet inte vara så litet.

Samsung är dock inte helt ny i den här typen av situationer (omöjligt att inte tänka tillbaka på Galaxy S3:s plötsliga död), men i slutändan verkar det inte ha påverkat framtida försäljning på något sätt.

Hur mår din Galaxy S4? Har du någonsin stött på några särskilda problem med batteriet?

Uppdatering: som påpekats av hans vän Diego di Teknofon, saker är inte alltid så lätta som de verkar. Vissa servicecenter vill att hela telefonen bara ska ersätta batteriet, med resultatet att de måste lämna smarttelefonen till dem i minst ett par veckor; andra gör istället ändringen endast på italiensk modell. Kort sagt: problemet verkar finnas där, lösningen lite mindre.

Relaterade artiklar

Back to top button