Galaxy S4 Active: många nya bilder och bekräftelser för löstagbart batteri, microSD och … plastbaksida!

Note: We hope you enjoy reading this article: Galaxy S4 Active: många nya bilder och bekräftelser för löstagbart batteri, microSD och … plastbaksida!

För några timmar sedan tillkännagav Samsung Galaxy S4 Active, men uppenbarligen var några prover av telefonen redan i omlopp, och i synnerhet ett stannade till hos GSMArena-redaktionen, som noggrant granskade den, vilket gjorde det möjligt för oss att svara på några olösta frågor om detta enhet (den enda som fortfarande finns kvar är faktiskt priset).

Det är därför med glädje vi får veta (och bilderna i slutet av artikeln vittnar om) det smartphonebatteriet är lätt att ta bort, eftersom bakstycket inte är fixerat; Om du tar bort den senare kommer du också åt facket för microSIM och det för microSD, så även minnesexpansionen är bekräftad.

På tal om locket i alla fall, skulle Samsung äntligen kunna använda metallen i en undervattensmodell? Absolut inte, faktiskt locket är tillverkat av plast. Skämt åsido, både för ögat och för beröring, försäkrar GSMArena-kollegorna oss, känslan är utmärkt och förmedlar en känsla av kvalitet och överlägset grepp till den för den vanliga S4:an, och faktiskt, även av bilderna nedan att döma, förstår vi varför vi blev lurade först.

Slutligen gör vi också en jämförelse mellan måtten och vikten på S4 och S4 Active:

  • Galaxy S4: 68,9 x 136,6 x 7,9 mm / 130 gram
  • Galaxy S4 Active: 71,3 x 139,7 x 9,1 mm / 151 gram

Kort sagt är det lite skillnad i storlek och där S4 hade lyckats innehålla dem som S III går Active-varianten lite längre, men i princip är vi fortfarande i omloppsbanan för andra modeller från 5 tum, även i vad gäller vikt. Lägg till allt detta kameran från 8 megapixlar i stället för den från 13 och framåt LCD skärm istället för Super AMOLED, och du kommer att ha klart för dig vad varianten saknar oländigjämfört med den vanliga.

Och nu plats för bilder och även för roterande 3D-modell.

Relaterade artiklar

Back to top button