Galaxy S22 Ultra-skärmen flimrar: Samsung lovar åtgärden

För bara några timmar sedan pratade vi om relevanta problem med flimmer för skärmar av några Galaxy S22 Ultra på marknaden, ett särskilt irriterande problem för de drabbade.

De har dykt upp andra rapporter på nätet som visar problemet: video- som du hittar längst ner i den här artikeln gör idén perfekt. Flimmer skulle förekomma på varianter med Exynos 2200-processor smartphone, därför de som marknadsförs i våra delar. Problemet är synligt även för en rektangulär remsa av pixlar inkonsekvent med resten av skärmen.

Det verkar uppenbart att problemet specifikt uppstår när skärmupplösning är satt till quad HDmed färgläge Naturlig.

Tack och lov Samsung svarade på rapporterna genom att låta den veta, genom den sydkoreanska avdelningen på dess officiella forum, att den fungerar en fix som kommer via mjukvara. De dödlig hypotes att det kan vara ett hårdvaruproblem.

Samsung angav inte tidpunkten release, rapporterar bara att uppdateringen med fixen kommer “snart“Under tiden företaget råder till de som berörs av problemet med att ställa in skärmupplösningen till full HD+ eller för att ställa in färgläget Levande.

Relaterade artiklar

Back to top button