Galaxy S10 Lite börjar uppdateras till One UI 3.0 –

Wow, det här verkligen överraskade oss också. Som med Galaxy Z Flip 5G och Galaxy Note 20, nu är det Samsung Galaxy S10 Lite som börjar ta emot ett användargränssnitt 3.0.

Kom ihåg att i första hand förväntades detta senast nämnda team att få ett gränssnitt 3.0 under januari nästa år. Sydkoreanerna bestämde sig dock för att gå vidare förfaranden, både för S10 Lite och för de andra två som nämndes i början.

Galaxy S10 Lite med ett användargränssnitt 3.0

Enligt rapporterna som har kommit fram till det ögonblick då denna anteckning skrivs, Det är Galaxy S10 Lite från Spanien och Indien som tog initiativet. Versionsnumret på firmware det är G770FXXU3DTL1.

Paketet i sig har en vikt på 2,053,34MB – drygt 2 GB – så vi rekommenderar starkt att du är i ett Wi-Fi-nätverk när du uppdaterar för din mobildataplan.

Något viktigt att klargöra är att One UI 3.0 också är ankomsten av Android 11. Denna kombination av programvara innehåller ett antal nya funktioner, såsom ett förbättrat användargränssnitt, bubblor, chatt och förbättringar av alla standardapplikationer. Hemskärmen, låsskärmen, widgets låsskärm och alltid på skärmläge (Alltid på skärmen, AoD). Också detta uppdatering tar med sig Android-säkerhetsuppdateringen som undertecknades från december 2020.

Om det vore så att du är ägare till huvudtelefonen i den här artikeln kan du gå till avsnittet programuppdatering och kontrollera om nedladdningen redan visas. Men om du inte räknar ut någonting ännu, förtvivla inte eller bli upprörd. Kom ihåg att tillgänglighet sker gradvis i dessa situationer.

Slutligen, här lämnar vi dig med en skärmdump av en S10 Lite på väg att uppdatera … var försiktig med vad det är lite lång (?):

Källa: SamMobile

Relaterade artiklar

Back to top button