Galaxy S10 “Beyond” i januari 2019: rykten om toppen av Samsung-sortimentet nästa år börjar redan

Note: We hope you enjoy reading this article: Galaxy S10 “Beyond” i januari 2019: rykten om toppen av Samsung-sortimentet nästa år börjar redan

Enligt en rapport från koreanen KlockanGalaxy S10 är redan aktivt under utveckling, med internt kodnamn “Beyond” (bara för protokollet, Galaxy S8 var “dröm” och Galaxy S9 “stjärna”. ° Galaxy S, och det är därför rimligt att förvänta sig att den ska gå ” bortom” vad som har setts hittills.

En tidigare artikel från samma källa sa dock att Galaxy S10 och Galaxy S10+ inte skulle skilja sig så mycket från nuvarande modeller designmässigt, med skärmar alltid från Infinity-skärm på 5,8 och 6,3 tum. Det kan också vara sant att dimensionerna inte kommer att variera, trots allt är det svårt att både växa och gå tillbaka, men även med tanke på decenniets särart förväntar vi oss istället större risk ur estetisk synvinkel.

Speciellt eftersom Samsung äntligen borde anställa en fingeravtrycksläsare under displayensom han skulle arbeta med i samarbete med Synaptics, Qualcomm och Ezestek, även om vi inte vet vilket av de 3 företagen som kommer att vinna “kontraktet” (Samsung skulle också kunna välja att anta mer än en leverantör, bara för att undvika lagerproblem) .

Det är inte klart om vi kommer att se en sådan lösning redan Galaxy Note 9men det är fortfarande troligt att företaget kommer att reservera några speciella trick i rockärmen för S10.

Det talas också om möjligheten till en sådan 3D främre kamerasom den av iPhone X, vilket Samsung fortfarande skulle överväga noggrant, men vid det här laget känns det mer som att kasta in saker som vi redan har sett i striden. Hur som helst, med tanke på hur mycket tid som skiljer oss från lanseringen av smartphonen, är detta bara ett av de miljontals rykten som kommer att cirkulera, och om det inte hade varit för den auktoritativa källan hade vi förmodligen inte ens tänkt på det. Och vem vet om vi kommer ihåg honom när S10 lanseras …

Sidanteckning: Samma källa rapporterar också att Galaxy S10 redan kan lanseras kl januari 2019. Det måste sägas att det redan för Galaxy S9 har pratats länge om en tidig lansering, men det gjorde det inte, så vi kunde lätt kassera detta rykte; i verkligheten skulle det dock finnas en motivation, det vill säga Galaxy X.

Samsungs ökända första hopfällbara smartphone borde äntligen komma nästa år, förmodligen precis vid MWC som var platsen för Galaxy S9-presentationen, och av denna anledning kunde lanseringen av S10 förutses.

Kort sagt, det är rykte efter rykte, där lanseringen av en smartphone som eftersträvas i flera år skulle påverka 10-årsjubileet av Galaxy S-serien, vilket säkert kommer att vara av särskild betydelse för Samsung. Kort sagt, för tillfället är vi inte redo att satsa på något datum, men svaret kommer inte snart, tyvärr.

Relaterade artiklar

Back to top button