Galaxy S IV tidigast i maj 2013: bekräftelse från Samsung Lebanon

Note: We hope you enjoy reading this article: Galaxy S IV tidigast i maj 2013: bekräftelse från Samsung Lebanon

Sociala nätverk är nu en av de mest använda kommunikationskanalerna, även om det, särskilt på Facebook, inte alltid är lätt att hitta de mest intressanta nyheterna, utspridda i labyrinten av ännu ett svar. Lyckligtvis finns det någon som kontrollerar konton för halva världen, i synnerhet den libanesiska divisionen av Samsung, som lugnt har svarat på en användares fråga angående lanseringen av den redan efterlängtade Galaxy S IV.

Hej Anthony, Galaxy S IV kommer inte att släppas förrän i maj 2013.

Enkelt, tydligt, utan möjlighet till svar, och faktiskt ganska chockerande. Faktum är att vi redan tidigare diskuterat det möjliga releasedatumet för GS4 e maj månad hade alltid tyckts vara den mest troligaså mycket att, efter den uppmärksamhet som väckts till sig själv, till och med Samsung Lebanon har ansett det lämpligt att replikera ytterligare:

Tjena, det vi har sagt är trivialteftersom hela Galaxy S-serien släpptes i slutet av april-början av maj, men det finns inget sätt för någon att veta det exakta datumet.

Kort sagt, nätverket genererar lätt värdelös tam-tam, och Facebook-sidans chefer trodde nog att de hade gjort ett oskyldigt uttalande (det är det faktiskt!) vilket dock omedelbart påverkade världsmedia och tvingade dem till ytterligare specifikation, för att undvika missförstånd.

Det framgår också, enligt andra källor, att en första prototyp av smartphonen kommer att finnas på CES (blir det den som ses i morse?) men bara bakom stängda dörrar, för några valda partners. Kort sagt, inget att se, åtminstone förrän i maj (eller till nästa “läcka” i saken).

Relaterade artiklar

Back to top button