Galaxy S IV: presentation den 15 mars och på marknaden från april?

Note: We hope you enjoy reading this article: Galaxy S IV: presentation den 15 mars och på marknaden från april?

Det är inte första gången som vi ställer oss frågan i rubriken på artikeln, vi var faktiskt kvar att Samsung skulle hålla ett uppackat event i USA den 22 mars och att Galaxy S IV sedan skulle börja säljas från april 8. Så vad är nytt idag? Vilken sekund SamMobile presentationen kommer till och med att äga rum en vecka i förväg, den 15 mars och inte den 22 mars, på en ännu okänd plats. Ändrar det mycket? Nej, i verkligheten förändras det lite och ingenting. Några mer eller färre dagar kommer inte att göra någon skillnad, men det måste sägas att om Samsung verkligen bestämmer sig för att tidigarelägga presentationen i mars kan det bli ett hårt slag för de olika Sony och HTC, som vid den tidpunkten ska börja säljas deras Xperia Z och M7; med utsikten till en kommande Galaxy S IV, hur många potentiella kunder skulle kunna välja att vänta lite och överge konkurrentens modeller? Svårt att säga på förhand, men det är uppenbart att, om det bekräftas, är Samsungs avsikt helt klart att se till att svaret är “många”.

Rapporten av SamMobile det går dock lite längre och säger att Galaxy S IV först kommer att finnas tillgänglig i Östeuropa, medan resten av vår kontinent och Asien kommer att ta emot det i slutet av april. Amerika, Australien och Afrika får vänta till maj/juni. När det gäller tillbehören istället (Clear Cover, Flip Cover, Protective Cover, Pouch, Extra Battery Kit, Wireless Charging Kit, HDTV Adapter och Headset), skulle de planeras så tidigt som den 15:e veckan, eller från 8 april, vilket skulle bekräfta precis lanseringen av smartphonen vid den tiden och i samband med dem.

Kort sagt, det verkar som att inlägget Mobile World Congress kan vara ett ganska livligt ögonblick, och i princip skulle vi inte ha något emot det.

Relaterade artiklar

Back to top button