Galaxy S IV kommer att presenteras den 14 mars i New York, åtminstone enligt Eldar Murtazin

Note: We hope you enjoy reading this article: Galaxy S IV kommer att presenteras den 14 mars i New York, åtminstone enligt Eldar Murtazin

Markera datumet den 14 mars för ett viktigt meddelande: ja, men vilken? Med tanke på att Xperia Z redan kommer att finnas till försäljning och HTC One kommer att presenteras imorgon, pekar alla hypoteser mot Galaxy S IV. Det är åtminstone vad den senaste tweeten från Eldar Murtazingrundare av den berömda webbplatsen för mobilrecension, som sedan lägger till i kommentarerna till samma tweet att den angivna platsen är New York och svarar jakande på en fråga, synd att det inte är klart om det är “är det GS4?” eller “kommer vi att se dig där?”.

Otydlighet åt sidan, fram tills nu talades det om den 15 mars, så saker och ting har inte förändrats mycket; vi kommer därför att välkomna informationen från Mr. Murtazin med den vanliga skepsisen på grund av en tweet utan några bevis mot det, och på hans rykte som en person som ofta informeras om fakta, men också tenderar att vara lite överdrift ibland.

I varje tycks det nu finnas många rykten om ett tillkännagivande under loppet av nästa månad, vilket skulle förutse lite tid jämfört med de senaste två åren, men skulle utgöra ett allvarligt hot mot konkurrenternas andra flaggskeppsmodeller; inte av en slump Murtazin pekar finger mot HTCmen absolut inte ens Sony och dess Xperia Z skulle välkomna en för tidig ankomst av GS4.

Vad tycker du om det? Är det rimligt eller är det bara Samsungs taktik för att uppröra konkurrenter?

Relaterade artiklar

Back to top button