Galaxy S IV: kodnamnet Altius, Unpacked event den 22 mars USA och till försäljning från mitten av april

Note: We hope you enjoy reading this article: Galaxy S IV: kodnamnet Altius, Unpacked event den 22 mars USA och till försäljning från mitten av april

Förutsägbart fortsätter rykten om Galaxy S IV att springa runt, även om det finns de som insinuerar tvivel om att namnet fortfarande kan ändras, med tanke på att siffran 4 skulle vara ett dåligt omen i Korea. Ärligt talat kommer vi inte att lansera en avhandling om Koreansk numerologi, så för enkelhetens skull kommer vi att hålla oss till ordningsnumreringen tills motsatsen bevisats. Hur som helst var smarttelefonen hittills internt känd som Project J, men nu har det namnet ändrats till Altius (J).

Förutsatt att namn är den aspekt som intresserar dig minst, låt oss gå vidare till de senaste artiklarna om detta ämne:

  • Samsung kommer att hålla ett uppackat event i USA den 22 marsdet är inte säkert att det kommer att finnas Galaxy S IV, men vi ser inte andra enheter vid horisonten som är värda sådan uppmärksamhet, så om händelsen bekräftas kommer sannolikheten att ha information om det att öka avsevärt
  • Smarttelefonen bör finnas till försäljning från den 16:e veckan, eller från den 15:e april. Detta faktum har rapporterats oberoende av händelsen i föregående punkt, och på sätt och vis stöder det båda, eftersom tidpunkten skulle sammanfalla.
  • Galaxy S IV kommer initialt att finnas tillgänglig i två färger: vit Och svart (som Samsung utan tvekan kommer att kalla på ett mer högljudande sätt)
  • Bekräftade induktiv laddning genom tillbehör som säljs separat (vi pratar om 2 veckor efter lanseringen av smarttelefonen, men med tanke på att de tidigare med Galaxy S III verkligen inte var lika snabba, kommer vi att vänta innan vi firar). Detta faktum tyder dock på att baksidan kommer att vara avtagbar, det vill säga batteriet kommer att vara utbytbart; och medan vi talar om det, bör dess kapacitet vara av 2 600 mAh.

Det som hittills har listats är fakta som källan verkar mycket säker på i detta avseende, långt ifrån oss dock att ge dem som officerare tills motsatsen bevisats.

Uppenbarligen slutar inte spekulationerna där, men som du säkert redan vet talar vi om en Exynos 5 Octa CPU, 4,99 tum Super AMOLED Full HD-skärm, 2 GB RAM och 13 megapixelkamera. Uppenbarligen är denna sista del, även om den är rimlig, ännu mindre officiell än den föregående. Vad förväntar du dig av denna Galaxy S IV / Altius?

Relaterade artiklar

Back to top button