Galaxy S II Plus kommer under första kvartalet 2013

Note: We hope you enjoy reading this article: Galaxy S II Plus kommer under första kvartalet 2013

Vi hade nu tappat ur sikte (utan att ångra alltför mycket) Galaxy S II Plus, upptäckt i somras och även granskad i september av en spansk sajt, men försvann sedan från den tekniska världens radar. Samsung är dock inte villiga att lägga åt sidan återutgåvan av sin berömda smartphone, som snart kommer tillbaka på vågens krön från den förväntade uppdateringen till Android 4.1.2.

Anledningen till förseningen skulle bero på presentationen av Galaxy S III Mini och Galaxy Premier (andra modeller som vi inte kände något akut behov av), men frukta inte: Galaxy S II Plus Chic Vit kommer att anlända från den tredje veckan i januari, medan Galaxy S II plus Mörkblå kommer att finnas tillgänglig i början av februari 2013.

Specifikationerna som hittills läckt talade om en skärm från 4,5 tum vid 480 × 800 (VWGA) Super AMOLED +, 1,5 GHz dual core CPU, 1 GB RAM8 megapixelkamera och 16 GB / 32 GB internminne, men SamMobile hävdar nu att det kommer att finnas en enda modell med endast 8 GB minne.

Detta verkar ärligt talat lite konstigt för oss, också för att det skulle vara mindre än kvantiteten som finns på själva Galaxy S II, så vi kommer att vänta på det officiella tillkännagivandet innan vi tar det för givet.

Relaterade artiklar

Back to top button