Galaxy Note med vikbar skärm och kamera på pennan, enligt ett Samsung-patent

Note: We hope you enjoy reading this article: Galaxy Note med vikbar skärm och kamera på pennan, enligt ett Samsung-patent

När det kommer till ny teknik kan man inte säga det Samsung går inte ur vägen för att försöka särskilja sina produkter från konkurrenterna. Och efter de rundade skärmarna i edge-serien antyder ett patent att framtidens Galaxy Note kan ha en vikbar display det är en kamera i penna.

När det gäller den vikbara skärmen hade idén redan föreslagits med Project Valley, ryktet som för första gången hade en hypotes om en clamshell enhet.

Hypotesen verkar få bekräftelse i patentet som nyligen lämnats in av det koreanska företaget, där du kan se en smartphone med två paneler som viks tillbaka på sig själva och kan användas med olika orienteringar. Dessutom, som föreslås i dokumentet, är det möjligt att interagera med displayerna utan att ens röra dem, utan endast med en sväva av fingrarna, precis som för närvarande är fallet med S Pen. Detta är möjligt tack vare gudarna infraröda sensorerkan identifiera när ett finger eller penna närmar sig.

Slutligen, av patentet att döma, tekniken dubbelskärm kan även användas på surfplatta.

Vi vänder oss istället till vad som gäller ny pennaföreslår patentet ett riktigt intressant tillbehör som integrerar en högupplöst kamera och just av denna anledning är det känt som “fotografen “. Pennan har kontakter upptill, så den kan kommunicera med enheten när den förvaras i dess hölje, men det går även att fotografera på distans via enhetens programvara. Dessutom är pennan som föreslås i patentet utrustad med en OCR-funktionvilket gör att vi automatiskt kan känna igen text och eventuellt dela den på sociala nätverk.

Det är mycket intressanta innovationer, som vi dock inte vet om och när de faktiskt kommer att antas. Vad som är säkert är dock att alla anhängare av Galaxy Note-serien nu har något riktigt revolutionerande att hoppas på.

Relaterade artiklar

Back to top button