Galaxy Note kommer att turnera i Italien på jakt efter karikatyrer

Note: We hope you enjoy reading this article: Galaxy Note kommer att turnera i Italien på jakt efter karikatyrer

Trots den stora framgången med sin Android-phablet fortsätter Samsung att marknadsföra Galaxy Note med en trevlig gimmick som kommer att involvera åtta italienska städer och olika illustratörer, som kommer att använda det koreanska företagets enhet för att skapa karikatyrer av samarbetande förbipasserande.

Initiativet kommer att ta namnet “Galaxy Note Studio”, Och börjar redan i morgon a Turinpå Piazza Vittorio, där han kommer att vara kvar från 16 till 18 mars, och sedan flytta till Lecce, Padua, Florens, Rom, Pescara Och Neapelslutligen slutar i början av maj a Milano.

Den som bestämmer sig för att ge sig till spelet kommer att få en personlig gadget med ditt porträttmedan bilderna från evenemanget kommer att delas i realtid på den dedikerade Facebook-sidan.

Utan tvekan ett roligt initiativ, som mer än något annat syftar till att göra produkten känd för allmänheten på ett originellt sätt: för att veta de exakta datumen för turnén, håll utkik på Facebook-sidan, förutsatt att din stad är bland de intresserade och att du tänker delta..

Relaterade artiklar

Back to top button