Galaxy Note III möjligen med LCD-skärm på vissa marknader

Note: We hope you enjoy reading this article: Galaxy Note III möjligen med LCD-skärm på vissa marknader

Samsung marknadsför en smartphone med varianter? Vi är säkra på att du redan har hört detta, och det är därför, även om det ännu inte är officiellt och därför inte kan verifieras, det skulle inte förvåna oss alltför mycket att Galaxy Note III kom till försäljning med både Super AMOLED full HD och LCD-skärmar.

Detta rapporteras av ETNews, en koreansk källa som vanligtvis är ganska välinformerad, enligt vilken Samsung inte skulle kunna producera tillräckligt många OLED-skärmar av den storleken och därför skulle tvingas tillgripa LCD-skärmen, på grund av de höga volymer som förväntas för noten III, även om dessa sista bör utgöra endast 10 % av enheten på vissa marknader (uppenbarligen inte specificerat ännu).

Full HD LCD-panelerna skulle också produceras i Japan, och med tanke på Samsungs senaste investering i Skarpdet skulle vara trevligt om dessa var IGZO display företag, men det är bara en chansning baserad på inofficiella nyheter, så du förstår mycket väl att det måste tas med vederbörlig försiktighet.

I vilket fall som helst, om saker och ting för bara en vecka sedan verkade redan skrivna för Note III-skärmen, med en 5,99 tum Super AMOLEDdenna vecka såg vi först hypotesen om en 5,7 tum och nu det av en LCD, ett tecken på att saker och ting uppenbarligen inte ännu har skrivits i Samsung. Vi måste bara vänta för att se om och hur dessa rykten kommer att utvecklas och förverkligas i det koreanska företagets framtida tredje phablet.

Relaterade artiklar

Back to top button