Galaxy Note III med samma design som Galaxy S4?

Note: We hope you enjoy reading this article: Galaxy Note III med samma design som Galaxy S4?

I rubriken på artikeln pratade vi om designen av Galaxy S4, men vi kunde lätt också ha nämnt S III ovan, eftersom Samsung vid det här laget inte verkar kunna många varianter av temat på länge. Och efter att ha lagt ryktena om att de skulle ha velat ha en flexibel skärm (men när någonsin? De är nu bara en chimär! – Ed), avsätter idag “skvallerhjulet” också användningen av metalliska material och a ny originaldesign, en hypotes som aldrig bekräftas för mycket av giltiga bevis, för att säga sanningen. De förblir därför ensamma linjer och material i Galaxy S4som kommer att replikeras på Note III, trots alla möjliga prototyper som hittills antagits.

De skäl påstådda skulle i praktiken vara samma som GS4, och huvudsakligen röra lättheten att tillverka av plastöverdrag, jämfört med metall. Uppenbarligen talar vi bara om obekräftade uppgifter, men vem vet varför vi inte skulle bli alltför förvånade om de visade sig vara korrekta.

Å andra sidan, ur teknisk synvinkel, bör Note III vara oöverträffad, med sin 5,99 tum AMOLED full HDprocessorn Exynos Octa och den bakre kameran från 13 megapixlar; men kommer höga specifikationer alltid att räcka för att höja försäljningsnivån också? Samsung kommer verkligen att hoppas det, om dessa designrykten bevisas av fakta.

Relaterade artiklar

Back to top button