Galaxy Note III: (kanske) kamera med bildstabilisator och (ännu mer kanske) med optisk zoom

Note: We hope you enjoy reading this article: Galaxy Note III: (kanske) kamera med bildstabilisator och (ännu mer kanske) med optisk zoom

Med Galaxy S4 nu stadigt styrande över försäljningen, och med ett evenemang som är planerat till nästa juni 20, kunde skvallret om Galaxy Note III bara mångdubblas, som vi dock inte tror kommer att se ljuset nästa månad.

Enligt den koreanska webbplatsen ET News kommer phablet att vara utrustad med en kamera från 13 megapixlarsom den på Galaxy S4 men bättre än den senare, tack vare användningen av en optisk bildstabilisator (OIS) och andra förbättringar, inklusive kanske en optisk zoom. Det sistnämnda skulle dock vara ganska problematiskt att införa, samtidigt som man vill innehålla tjockleken på enheten (som redan kommer att vara tillräckligt stor på egen hand) och därför mycket väl skulle kunna läggas åt sidan.

Vi förväntar oss i alla fall att Note III kommer att samla det bästa av den teknik som finns tillgänglig för Samsung, som det faktiskt har varit varje år, men vi kommer inte hålla andan i väntan på den 20 juni, eftersom den officiella presentationen kommer att äga rum som alltid kl. IFA i Berlin, som slår upp portarna den 6 september.

Relaterade artiklar

Back to top button