Galaxy Note II-specifikationer läckte vilket bekräftar Jelly Bean

Note: We hope you enjoy reading this article: Galaxy Note II-specifikationer läckte vilket bekräftar Jelly Bean

Som traditionen för Samsung är, när vi ser bilder eller specifikationer läcka i förväg är det alltid bra att ta dem med en rejäl dos skepsis, men om vi ändå skulle tro vad bilden ovan avslöjar, Galaxy Note II skulle vara lite mer än en uppgradering jämfört med den första modellen.

Detta skulle inte förvåna oss särskilt mycket, både för att det skulle sammanfalla med informationen som läckt hittills och för att i princip avståndet som skiljer dem tycks vara detsamma mellan Galaxy S II och S III, med Samsung som förmodligen kommer att ha försökt att arkivera programvaran så mycket som möjligt och uppleva S-Pen.

Det är dock inte läge att göra bedömningar, även för att ett par dagar efter den officiella presentationen skulle de vara förutbestämda att avdunsta på mycket kort tid (särskilt om de bygger på felaktiga antaganden). Så låt oss se vad koreanen säger:

  • Visa från 5,5 tum Super AMOLED med 720 x 1280 upplösning
  • Processor Exynos 4412 fyrkärnig vid 1,4 GHz
  • Bakre kamera från 8 megapixlar
  • 16 eller 32 GB internminne
  • Android 4.1.1 Jelly Bean
  • 3G / 4G LTE

Viktigt är bekräftelsen på förekomsten av Jelly Bean, initialt i tvivel, vilket borde glädja ägarna till Galaxy Note och Galaxy S II, som kanske kommer att se deras uppdateringar anlända lite tidigare.

I övrigt finns det faktiskt inga speciella överraskningar, varken när det gäller displayen eller på CPU-fronten, som båda länge tillskrivits dessa egenskaper.

Om ett par dagar går dock ridån upp: skulle du vara nöjd om detta var Note II gömd inuti?

Relaterade artiklar

Back to top button