Galaxy Note II häpnar fortfarande tack vare Multi-Window-läget

Note: We hope you enjoy reading this article: Galaxy Note II häpnar fortfarande tack vare Multi-Window-läget

Vi hade redan sett några av de nya funktionerna i Galaxy Note II, några tack vare IFA 2012 i Berlin, och andra i den officiella Samsung hands-on; nu lär vi oss om en annan (viktigt) ny funktionringde Flerfönstrat.

I allmänhet har hårdvaran i våra smartphones inga problem med att hantera många applikationer, bara att vi användare faktiskt använder dem en i taget, växlar från den ena till den andra, enligt våra behov; nu introducerar denna phablet en upplevelse verkligen multitasking även för användaren, att kunna dela skärmen, liknar skrivbordsanvändning.

& feature = player_embedded #!
(för att se den nya funktionen direkt gå till 2:04)

Det här läget aktiveras genom att hålla ner “tillbaka”-knappen på enheten, vilket tar upp en sidomeny (som kan flyttas till någon av de fyra sidorna), från vilken du kan ta och lägga till den app du vill ha i en av de två halvor av skärmen. De två fönstren som skapas de är inte uppdelade på ett fast sättmen det kan de vara ändra storlek efter din smak, vilket ger större eller mindre synlighet för en given applikation.

Den här funktionen är inte en absolut nyhet, den dök försiktigt upp på Galaxy Tab 10.1, men med allvarliga begränsningar var faktiskt bara sex applikationer som kunde dra nytta av detta “multi-window”-läge.

Detta är verkligen ett bevis på att Samsung också satsar hårt på mjukvaruanpassning, skapande nya användningsupplevelser av enheten. Det skulle vara intressant att se den här funktionen på surfplattor eller på vissa smartphones med en generös skärm, vem vet om magikerna i XDA kommer att kunna göra det möjligt, som de nyligen har gjort för andra funktioner i Galaxy Note II.

Innan vi lämnar dig till den andra videon frågar vi dig: skulle du vilja kunna använda den här funktionen på din enhet, eller tror du att den endast är avsedd för “stora skärmar”?

& feature = player_embedded #!

Relaterade artiklar

Back to top button