Galaxy Note 9:s S Pen kommer att vara så avancerad att den kan göra dig (nästan) till en hemlig agent! Och andra bekräftelser är också välkomna! (Foto)

Note: We hope you enjoy reading this article: Galaxy Note 9:s S Pen kommer att vara så avancerad att den kan göra dig (nästan) till en hemlig agent! Och andra bekräftelser är också välkomna! (Foto)

Lämnar Galaxy S9 bakom sig, Samsungs nästa flaggskepp är Galaxy Note 9, som förväntas komma ut på marknaden tidigare än tidigare. Mycket är redan sagt om denna smartphone, som 18,5:9-skärmen, 6 GB RAM och fingeravtrycksläsaren under skärmen. Men låt oss idag prata om huvudfunktionen i Note-serien: den S Pen.

Detta bör genomgå en uppdatering bära en större känslighet Och programvara tillägg. Inte bara det, men det kan integrera en mikrofon, på ett sådant sätt att man tar bort spionpennorna som man ser i filmerna (å andra sidan, vad skulle det annars tjäna, med tanke på att smarttelefonen redan är utrustad med en mikrofon?). Seriöst, mikrofonen skulle ha en viss användning telefonsamtal.

Denna och annan information bekräftas av ett inlägg på kinesiska Weibo (som du hittar i galleriet): förutom den förnyade S Pen kommer vi att ha Kronan UX (en hänvisning till kodnamnet i not 9?), Bixby 2.0 (men detta hade Samsungs vd redan berättat för oss), fingeravtrycksläsare under displayen och en vacker batteri 3 850 mAh.

Sex färger använt hittills räcker inte, Note 9 kommer att få en ny färg: Teddy Brown! Det saknas fortfarande mycket i presentationen, men det verkar som att du redan känner till den här enheten väl: gillar du den?

Relaterade artiklar

Back to top button