Galaxy Note 9:s färgglada S Pen kommer att vara lika stor som Note 8:s (foto)

Note: We hope you enjoy reading this article: Galaxy Note 9:s färgglada S Pen kommer att vara lika stor som Note 8:s (foto)

Den välkände läckaren Roland Quandt har publicerat nya bilder relaterade till den senaste generationens färgglada S Pen, de som kommer att följa med den kommande Samsung Galaxy Note 9. I framställa tycks tyda på att, trots de många rykten som har kommit de senaste veckorna, borde skillnaderna mot den tidigare modellen inte vara så många, åtminstone designmässigt.

Enligt de former som är synliga i renderingarna och jämförelse utförs av platsen Allt om Samsungmåtten mellan Galaxy Note 8:s S Pen och Note 9:s S Pen borde vara riktigt mycket liknandemed en något mer rektangulär form för den nyare modellen.

Nyheterna kan därför endast vara de som avser funktionalitetmed tanke på att den nya smarta pennan i Note 9 bör integrera stöd för Bluetooth och andra tekniker som aldrig tidigare skådats.

För att ta reda på sanningen måste vi bara vänta några dagar: den nya Galaxy Note 9 och dess förnyade S Pen kommer att introducera dig själv nästa 9 augusti, och vi råder dig att inte missa lanseringsevenemanget genom att läsa all information på våra sajter.

Relaterade artiklar

Back to top button