Galaxy Note 9 visar sig själv igen i en annan rendering: den nya S-Pen är en kandidat för den stora huvudpersonen

Note: We hope you enjoy reading this article: Galaxy Note 9 visar sig själv igen i en annan rendering: den nya S-Pen är en kandidat för den stora huvudpersonen

@evleaks slår till igen. De läcka mest kända av webben har nyligen publicerat på Twitter en ny framställa Galaxy Note 9, den mest efterlängtade smartphone de senaste och kommande veckorna. Presentationen, som är satt till den 9 augusti, närmar sig med stormsteg och Samsungs nya spjutspets fortsätter att vara det främsta målet för rykte Och läcka.

Den nya bilden i sig ger oss inget vi inte visste ännu, men den representerar en ny utgåva auktoritativ bekräftelse av den slutliga designen av enheten: som vi redan visste, den affinitet med föregångaren Galaxy Note 8 finns det många, men det kommer inte att råda brist på nyheter. Framför allt den lämpligaste ompositioneringen av fingeravtrycksläsare baksidan och den större linsdiametern på huvudfotosensorn, för vilken vi förväntar oss en dynamiskt diafragma som sett på Galaxy S9 och S9+.

Fronten står däremot kvar nästan helt oförändradså det är det nya S-Pen att inta scenen, stark med den nya färgen gul halmgulvilket inte kommer att få det att gå obemärkt förbi.

Denna nya kromatiska accent kommer inte att vara av misstag, utan syftar till att förbättra sitt innovativa utbud: enligt i rykte i själva verket kommer det att kunna skryta med anslutning för första gången Blåtand, vilket avsevärt kommer att utöka användningspotentialen. Även i detta pressrenderingdess roll är allt annat än underordnad i kompositionen av scenen, ett tecken på hur Samsung vill förbättra sina nyheter.

Relaterade artiklar

Back to top button