Galaxy Note 9: vad kommer den fantastiska Bluetooth S-Pen att kunna? Galaxy Tab S4 avslöjar det för oss (bild)

Note: We hope you enjoy reading this article: Galaxy Note 9: vad kommer den fantastiska Bluetooth S-Pen att kunna? Galaxy Tab S4 avslöjar det för oss (bild)

Sedan nyheten kom att S-Pen integrerat i Galaxy Note 9 skulle det inte ha varit en enkel ny iteration av de tidigare versionerna, men det skulle för första gången ha stoltserat med Bluetooth-anslutning, de många fansen av Galaxy Note-serien har börjat undra vad Samsung hade kommit på med att förvåna dem. Och ett första svar verkar äntligen ha kommit, tack vare Galaxy Tab S4.

Från firmwaren för den koreanska jättens framtida toppsurfplatta – nyligen helt läckt – kollegorna på XDA-utvecklare de kunde extrahera värdefull information just om den nya Bluetooth S-Pen. Det kan inte uteslutas att den nya enheten också kan levereras med den nya surfplattan, men låt oss för tillfället fokusera på funktioner fynd i firmware:

  • Fjärrkontroll för musik: det verkar som att den nya S-Pen kommer att kunna ge kommandon till musikuppspelning, i synnerhet för att starta och pausa den, men förmodligen också för att byta spår, med en speciell sekvens av att trycka på den integrerade knappen.
  • Fjärravtryckare: en annan ganska klassisk funktion för en Bluetooth-enhet, men lika användbar i många situationer. Det räcker med att trycka på knappen på S-Pen för att ta ett foto med Galaxy Note 9.
  • Fjärrupplåsning av enheten: Det verkar som att S-Pen, när den inte finns inuti Galaxy Note 9, kommer att kunna fjärrlåsa upp den. För tillfället har vi inga nyheter om en fingeravtrycksläsare integrerad i pennknappen, så vi måste se hur denna intressanta enhet faktiskt kommer att fungera.
  • Fler funktioner i fler appar: funktionerna som är tillgängliga via S-Pen i appar installerade på Galaxy Note 9 kommer att förbättras, men även i det här fallet finns det inga detaljer om det.
  • Öppna appar genom att trycka på knappen: den här funktionen är också ganska uppenbar, det vill säga den låter dig kombinera öppningen av appen som vi väljer med trycket eller trycksekvensen, eller specifika funktioner hos själva S-Pen.

Dessa nyheter kan bara vara en smak av vad Samsung kommer att ha i beredskap för sina användare.

Därför är mötet den 9 augusti, dagen för den stora presentation Galaxy Note 9 officiell.

Relaterade artiklar

Back to top button