Galaxy Note 9: Super slow motion kommer att vara bättre än S9+, men inte bäst i upplösning

Note: We hope you enjoy reading this article: Galaxy Note 9: Super slow motion kommer att vara bättre än S9+, men inte bäst i upplösning

Galaxy Note 9 är nästan bland oss, och vid det här laget (enligt tradition) känner vi till de flesta av de tekniska specifikationerna. Bland dessa är säkerligen förnyat fotofack på baksidansom tar ett steg upp från den “gamla” Note 8.

Men som vi såg för en vecka sedan borde kamerorna vara det samma som Galaxy S9+. På detta sätt, även på Note 9 kommer du att kunna göra super slow motion video, precis som på S9+. Dessa kommer dock att förbättras jämfört med S-seriens chef.

Om S9+ lyckas spela in i 960 fps i 0,2 sekunder, kommer Note 9 att gå längre och anlända (alltid med samma bildfrekvens) kl. 0,4 sekunders inspelning. Om ryktena om den fotografiska sektorn stämmer är det därför en mjukvaruförbättring, som (teoretiskt) även skulle kunna implementeras på S9 och S9+.

Upplösningen är dock densamma: 720p (HD), och därför finns rekordet för “den högsta upplösningen under en superslow motion-inspelning från en smartphone” kvar med Sony Xperia XZ2, som kan spela in i 1080p (Full HD).

Vi måste bara vänta på 9 augusti för att lära sig om Note 9:s kamerafunktioner, och (kanske) för att veta om S9 och S9 + kommer att uppgraderas för att spela in långsammare videor ännu längre. Tycker du att detta är en intressant förbättring?

Relaterade artiklar

Back to top button