Galaxy Note 9 skyddsfilmer avslöjar en oförändrad frontdesign med något tunnare ramar (foton och videor)

Note: We hope you enjoy reading this article: Galaxy Note 9 skyddsfilmer avslöjar en oförändrad frontdesign med något tunnare ramar (foton och videor)

Efter mycket diskussion om dess tidiga lansering – som faktiskt kan äga rum mellan slutet av juli och början av augusti – börjar Samsung Galaxy Note 9 göra allvarligt. Efter att ha avslöjat vad han är gjord av i form av brute force i tidiga benchmarks, är det nu turen till påstådda stulna foton och videor. skyddsfilmer av den koreanska jättens nya juvel. Har inte frontdesignen redan fler hemligheter?

På senare tid har det redan gått rykten om att Galaxy Note 9 inte skulle ha upprört konsoliderad design av Galaxy S-linjen och dess föregångare Note 8 och i själva verket verkar dessa bilder bekräfta det. Filmerna visar de vanliga övre ramarna – där öronkapseln och ett brett utbud av sensorer finns – och nedre, utan några spår av det ökända hack.

Bara storlek av dessa ramar kan dock representera den enda nyheten i Note 9 jämfört med förra årets modell: intrycket är faktiskt att Samsung har lyckats innehålla demom än en bagatell, kommer att bekräfta ryktet för en tid sedan som talade om en något reducerad höjd på Note 9 jämfört med Note 8.

Även där krökning av kanterna verkar i huvudsak oförändrad, för en smartphone som förmodligen inte kommer att vara revolutionerande, men som vi förväntar oss en del av blixt Samsung stil.

Relaterade artiklar

Back to top button