Galaxy Note 9 ser ut som Incredible Hulk i ett nytt riktmärke, men något stämmer inte riktigt

Note: We hope you enjoy reading this article: Galaxy Note 9 ser ut som Incredible Hulk i ett nytt riktmärke, men något stämmer inte riktigt

Tro det eller ej, bara lite över tre veckor skiljer oss från Galaxy Note 9-avtäckningen. Mellan nu och 9 augusti, rykte Och läcka inte bara kommer de inte att saknas, utan tvärtom kommer de att intensifieras ytterligare, så mycket att tvivel om Samsungs nya flaggskeppsmodell för den dagen nästan helt tunnas ut. En har dock nyss uppstått, efter dess passage vidare Geekbench.

Fram till nu hade vi alla antagit att SoC integrerad i Galaxy Note 9 skulle vara, enligt tradition, samma som i Galaxy S9 och S9 +, det vill sägaExynos 9810. För att väcka tvivel har dock den välkände tänkt på det riktmärkepå vilken en Galaxy Note 9 utrustad med Exynos 9820eller efterträdaren till den nuvarande top-of-the-range Samsung SoC, som väntas till nästa år.

Onödigt att säga, jag poäng sammanlagt av den nya chip jag är exceptionelllångt över sin föregångare och alla andra SoC som används på Android-plattformen: 4 089 poäng i singelkärna Och 12 246 i flerkärnamot 3 372 och 8 679 av Exynos 9810.

Det som är konstigt är dock som det nya chip kan redan vara redo för storskalig produktion, givet att byggprocessen a 7 nm som den borde baseras på borde ha gått live på flera månader.

Dessutom är även mängden RAM-minne i denna svårfångade Galaxy Note 9 mycket misstänkt: endast 4 GBnär alla rykten hittills kommit överens om ett minimum av 6 GB för Samsungs nya flaggskepp. De rationella förklaringarna skulle därför vara två: det kan vara en falsk väl genomtänkt, eller a prototyp pågår, av misstag kom in i Geekbench-radarerna. Det tredje sättet är att Samsung kan överraska oss förutse tiderna för den nya SoC verkar det mycket osannolikt. Vem vet.

Relaterade artiklar

Back to top button