Galaxy Note 9: nya rykten om ankomsten på marknaden tidigare än tidigare

Note: We hope you enjoy reading this article: Galaxy Note 9: nya rykten om ankomsten på marknaden tidigare än tidigare

I samband med starten av mjukvaruutvecklingen av Galaxy Note 9 – nästan en månad tidigare än vad som hände för föregångaren – hade vi redan rapporterat några hypoteser som hade börjat cirkulera omtidigt utträde från marknaden jämfört med den traditionella perioden mellan augusti och september. Nu kommer de från Korea nya poster som bekräftar dessa prognoser.

Enligt rapporter, i själva verket skulle divisionen av Samsung som arbetar med skärmar ha planeratproduktionsstart av Galaxy Note 9 Amoled-skärmarna redan i månaden april, två månader före vad som hände för Note 8 förra året. Samsung avböjde att kommentera ryktet som dock, om det bekräftas, potentiellt skulle släppa marknaden för månaden juli (eller början av augusti).

Bakom en sådan acceleration kan det finnas en vilja att bränna Apple och dess nya i tid iPhone 2018samtidigt som man undviker en sammandrabbning som är för nära och slår potentiella användare av Cupertino-smarttelefoner.

Även enligt läckta rykten skulle Galaxy Note 9-skärmen vara det något bredare jämfört med föregångarens (6,38 “versus 6,32”) och bör inte integrera fingeravtrycksläsare. För tillfället är det dock bra att inte förlita sig för mycket på fortfarande isolerade rykten.

Relaterade artiklar

Back to top button