Galaxy Note 9 mot antagandet av fingeravtrycksläsaren under skärmen?

Note: We hope you enjoy reading this article: Galaxy Note 9 mot antagandet av fingeravtrycksläsaren under skärmen?

Koreanska industrikällor, rapporterade av auktoritativa Korea Heraldöppna scenariot som alla Samsung-smarttelefonentusiaster hoppades på: Galaxy Note 9 kunde integrera fingeravtrycksläsare under displayen.

Den nya tekniken – som förväntas av användarna som en gåva från himlen efter explosionen av 18:9-displaymode – har redan blivit verklighet tidigare i år tack vare X20 Plus UD, den första smartphonen att implementera den, resultatet av samarbete mellan Synaptics och Vivo. Under vår recension har vi visat dig potentialen i detta trick, som dock fortfarande behöver många finesser att göra dig snabb, exakt och funktionell.

Enligt rapporterade källor, Samsung Display skulle ha granskat ledarna för smartphone-divisionen mellan tre och fyra prototyper av display med inbyggd fingeravtryckssensor och det verkar som att några av dessa lösningar har tagits in seriöst övervägande för massproduktion. Också enligt källorna begrepp semi-definitiv av en Samsung-smarttelefon väljs vanligtvis cirka 5 månader före marknadslanseringen, därför slutgiltigt beslut det kan hända just i dessa dagar.

Det saknas dock ingen knutar att lösa upp för antagandet av en sådan innovativ teknik. Även om Samsungs arbete har pågått i flera år kan lösningen fortfarande vara för mycket omogenplus riskerna att misslyckas klara till massproduktionen av de miljontals enheter av Galaxy Note 9 som marknaden kommer att kräva, kan få den koreanska jätten att avstå från rusiga tider.

Ett sådant drag kan dock vara gripande på rasten alla stora rivaler, som skulle ha väldigt få pilar i sin båge för att motverka mediaresonansen som en Galaxy Note 9 med inbyggd fingeravtryckssensor i displayen skulle kunna katalysera. Vidare verkar den bakre läsaren vara ett hinder för att öka batterikapaciteten, så detta kan till och med leda till en ökad autonomi av Galaxy Note 9, jämfört med sina föregångare. Kommer Samsung att tvinga fram sin hand genom att spela detta trumfkort för att avvärja Apples offensiv, eller kommer de att besluta sig för ett mer konservativt drag genom att skjuta upp det stora steget till 2019?

Relaterade artiklar

Back to top button