Galaxy Note 9 med Exynos 9810 dyker upp i ett nytt riktmärke och spänner musklerna

Note: We hope you enjoy reading this article: Galaxy Note 9 med Exynos 9810 dyker upp i ett nytt riktmärke och spänner musklerna

Vi vet fortfarande inte säkert när den kommer att presenteras officiellt – vissa säger att lanseringen till och med kan ske i slutet av juli – men Samsungs nya Galaxy Note 9 har redan pratats mycket om de senaste veckorna, ännu mer efter den nya. riktmärke läckt under dessa timmar.

Geekbench ett test av en modell med kod dök upp SM-N960N, som borde vara Samsungs nya toppsortiment. Enheten är utrustad med en SoC Exynos 9810producerad av det koreanska företaget, med 6 GB RAM-minne bredvid, så det borde vara den version som är avsedd för europeiska marknader.

För protokollet är resultaten som erhålls i testet 2,737 i enkärnig e 9,064 i multi-core. Det är något högre siffror än de som syns i riktmärket för versionen med Snapdragon 845 för några månader sedan, men som vanligt måste dessa poäng tas med stor försiktighet, eftersom dessa är icke-definitiva versioner.

Den nya Note 9 kommer nästan säkert att bli en maktmästaredet råder lite tvivel om detta.

Det skulle vara mer intressant att förstå vad dess exklusiva funktioner kommer att vara, med tanke på att det under de senaste månaderna har varit många rykten om det. Under tiden kan du dock läsa mer information om benchmark utfört på Geekbench till denna adress.

Relaterade artiklar

Back to top button