Galaxy Note 9 kunde håna alla egenutformade spelsmartphones, tack vare … Fortnite!

Note: We hope you enjoy reading this article: Galaxy Note 9 kunde håna alla egenutformade spelsmartphones, tack vare … Fortnite!

Samsung kommer att fokusera mycket starkt på Galaxy Note 9, dess nya toppmoderna smartphone – som kommer att presenteras den 9 augusti och förväntas ha premiär på marknaden den följande 24 augusti – kallad att bryta äggen i Apples rika korg , med dess iPhone 2018 planerad till september. Inte bara ny hårdvara och mjukvara som syftar till att locka användare, den koreanska jätten skulle planera i skuggorna för att se till ett ess kunna sprida korten på bordet.

Enligt vad som rapporterats av kollegorna av 9 till 5 Googleskulle Samsung i själva verket ha ingått ett avtal med ingen mindre än Episka spel att garantera framtida ägare av Galaxy Note 9 a30 dagar exklusivt den efterlängtade Android-motsvarigheten till Fortnite. Det mycket hyllade spelet, som tullklarerade Herre på täppanDet skulle vara en incitament inte bara för att övertyga de hårdaste fansen, trots det nu stora utbudet av spelsmartphones.

Men det är inte allt, eftersom de som kommer att förbeställa Galaxy Note 9 skulle kunna belönas ytterligare med utbetalningen av V-Buck (Fortnites valuta) för ett värde mellan $100 och $150.

Som ett alternativ för användare som inte är intresserade av spelet skulle Samsung erbjuda AKG hörlurar ungefär samma värde. Om allt detta skulle bekräftas skulle det absolut inte kunna sägas att Samsung inte anstränger sig för att marknadsföra sitt nya flaggskepp.

Relaterade artiklar

Back to top button