Galaxy Note 9 kommer tillsammans med nya Bixby 2.0, säger Samsungs vd

Note: We hope you enjoy reading this article: Galaxy Note 9 kommer tillsammans med nya Bixby 2.0, säger Samsungs vd

Även om det här är glansdagarna för den nya Galaxy S9, som just presenterades på MWC 2018 i Barcelona, ​​fanns det under de olika konferenserna på mässan också en chans att prata om nästa Galaxy Note 9, ett toppsortiment som endast borde anlända under andra delen av året och skulle kunna ge många nyheter relaterade till Bixby.

DJ KohVD för Samsungs mobilavdelning, bekräftade att version 2.0 av den egenutvecklade röstassistenten är under utveckling i samarbete med Beyond 800 partners. Om allt går enligt planerna bör lanseringen av Bixby 2.0 därför väntas lagom till marknadsföringen av den nya Note.

Detta skulle vara en reviderad och korrigerad version avTILL från Samsung, med många fler funktioner smart, vilket ytterligare bör utöka ekosystemet och enheter som stöds. Till exempel bör det också finnas individuell röstigenkänning, vilket skulle kunna leda till Bixby-integrering på produkter också Smart hem Och TV-box för hela familjen.

Möjligheterna hos den nya intelligenta assistenten kommer att vara många, men vi kommer att behöva vänta många månader till för att kunna prova dem. Samtidigt är vi ganska säkra på att detta kommer att bli en av de arbetshästar av nya Note 9, som redan lovar att bli ännu en bit från nittiotalet av mobilmarknaden.

Relaterade artiklar

Back to top button