Galaxy Note 9 kommer inte att ha fingeravtrycksläsaren under skärmen, säger KGI

Note: We hope you enjoy reading this article: Galaxy Note 9 kommer inte att ha fingeravtrycksläsaren under skärmen, säger KGI

Ming-Chi Kuo från KGI Securities Han är inte bara en av de mest välkända och produktiva expertanalytikerna i Apple-världen, utan han verkar också veta mycket om de nya Samsung-märkta smartphones. Från dess senaste avslöjanden finner vi att den nya Galaxy Note 9 inte borde innehålla den ökända läsare för fingeravtryck under glaset av displayen, vilket i stället berättades under de föregående månaderna.

Enligt analytikern finns det fortfarande för många “tekniska problem“att implementera en teknik av den här typen i en så viktig enhet, vilket skulle ha fått det koreanska företaget att avstå från att adoptera det.

Förutom kompatibilitetsproblem med filmer För displayen är den viktigaste orsaken till misslyckande att tekniken fortfarande skulle lida av en hastighet av pålitlighet inte tillräckligt, eller åtminstone inte enligt Samsung, som troligen kommer att avvakta mer utveckling under de kommande månaderna.

Vi har redan sett hur fingeravtrycksläsaren under skärmen redan har implementerats av Vivo i den nya X20 UD, men uppenbarligen kommer denna enhet att vara en av de väldigt få att använda den under de kommande månaderna.

Sensorns rotation i displayen verkar därför vara uppskjuten till 2019när allt ska vara klart vid det här laget och tekniken ska ha rätt mognad för storskalig integration.

Relaterade artiklar

Back to top button