Galaxy Note 9 kommer att ha en dubbelkamera horisontellt: felet på batteriet (och S Pen) (foto)

Note: We hope you enjoy reading this article: Galaxy Note 9 kommer att ha en dubbelkamera horisontellt: felet på batteriet (och S Pen) (foto)

En av de mest märkliga aspekterna av Samsungs nya Galaxy Note 9 är placeringen av dubbel bakre kamera. Till skillnad från Galaxy S9 + och många andra toppklasser som nyligen släppts, kommer Note 9 dual-cam att placeras i horisontell och inte vertikalt, vilket kan ses i de många renderingar och fotoläckor som har dykt upp de senaste veckorna.

Men varför ett sådant val? Förmodligen beror “skulden” för detta beslut på särdragen exklusiv från Note-området. Den interna strukturen för Note-enheter måste faktiskt innehålla en Plats inte likgiltig för införandet av S Penutrymme “stulet” från andra viktiga komponenter, såsom batteriet.

De senaste veckornas rykten har gett pålitliga ledtrådar till Note 9:s möjliga batteriexpansion, som borde stå mellan 3 850 och 4 000 mAh, samt en minskning av smarttelefonens tjocklek jämfört med föregående generation. Dessa två faktorer skulle ha tvingat Samsung att “sprida” batteriet i enbredare områdevilket förhindrar införande av dubbla kamsensorer vertikalt.

Som du kan se på bilden i slutet av artikeln är det enda sättet att sätta i ett större batteri öka storleken vertikalt, eftersom området till vänster upptas av det ovannämnda utrymmet för S Pen. Och det är därför av denna anledning som dubbelkammen endast kan sättas in horisontellt, vilket låter alla komponenter komma in i utrymmet som ett slags pussel.

Förmodligen kommer en positionering av denna typ inte att påverka skjutförmåga av den nya anteckningen, vilket borde vara ändå på toppen under denna synvinkel. Vad tycker du om det? Är du ledsen att Note 9 inte följer de senaste “vertikala trenderna” eller tror du att det inte kommer att finnas några som helst skillnader? Låt oss veta i kommentarerna!

Relaterade artiklar

Back to top button