Galaxy Note 9 kommer att göras så här: ny rendering avslöjar helt framsidan

Note: We hope you enjoy reading this article: Galaxy Note 9 kommer att göras så här: ny rendering avslöjar helt framsidan

Den nya framställa som du ser ovan – och du kan bättre beundra i galleriet i slutet av artikeln – är den bästa läckta bilden av framdelen av Galaxy Note 9. En bild som tydligt visar alla element som utgör designen av det nya toppsortimentet från Samsung, redan efterlängtat de senaste veckorna.

Dök upp på Android-rubriker och kommer från en pålitlig källa, åtminstone enligt dem, presenterar renderingen en estetik som verkligen inte är särskilt originell, som verkligen liknar den gamla Note 8. Att dominera fronten är återigenInfinity displaynu ett varumärke som tillhör Samsung, förstås utan hack på överdelen men med mycket små ramar både upptill och nedtill.

Sidokanterna är lätt böjdäven dessa från traditionen av det senaste toppsortimentet, medan på den höga ramen bör integreras sensorer av ljusstyrka och närhet, den främre kameran, LED-blixten, den ny irisskanner och öronkapseln.

I princip samma element som ses på not 8, i samma position.

Detsamma gäller för de fysiska knapparna: till höger finns bara den för tändningen, medan till vänster hittar vi volymvippan och knappen dedikerad till assistenten Bixby. Uppenbarligen saknas inte den legendariska S Pensom ska komma i förnyad version, insatt längst ner till höger i nederkanten.

Sammantaget ser denna nya Galaxy Note 9 ut som en lite reviderad och dåligt korrigerad version av den gamla Note 8, med mycket uttalade likheter och minimala skillnader, åtminstone på framsidan. Talet kan komma att förändras när det gäller ryggen, där några viktiga nyheter väntas.

För att lära dig mer om det tekniska databladet och allt annat kan du ta en titt på länkarna du hittar nedan, medan du för officiell presentation du måste vänta till den 9 augusti, dagen för det dedikerade Samsung-evenemanget.

DU KAN VARA INTRESSERAD AV:

Relaterade artiklar

Back to top button